Wedstrijdinformatie


Wedstrijden 2020

27 september

 

 


Wedstrijdsecretariaat

Voorzitter:
Jozien Winters

Aanmelden

Je kunt je inschrijven op Mijn KNHS. Je kunt dus geen mail, formulier of app meer sturen om in te schrijven! Hieronder staan de links naar twee instructiefilmpjes van de KNHS waarin je kunt zien hoe je moet inloggen op MijnKNHS en hoe je kunt inschrijven voor wedstrijden. Zodra de wedstrijd door ons is aangevraagd en door de KNHS is goedgekeurd is de wedstrijd opgenomen in de wedstrijdkalender en kun je inschrijven. Het vooraf overmaken van het startgeld blijft wel hetzelfde.


Inloggen MijnKNHS: http://youtu.be/YQq1xCWGymY? list= PL5881BfFqJiaOzuyULNtuN3o6dENl y4CW

 Inschrijven voor wedstrijden: http://youtu.be/cXCLegTRmsg? list= PL5881BfFqJiaOzuyULNtuN3o6dENl y4CW


Inschrijven 

De sluitingsdatum van het inschrijven is een week van te voren, tenzij de wedstrijd al eerder vol is. Dit komt dan op startlijsten.nl en onze Facebook pagina te staan.

Afzeggen kan tot de sluitingsdatum van de wedstrijd. Je bent dan nog geen inschrijfgeld verschuldigd. Zeg je later af dan ben je ongeacht de reden het inschrijfgeld verschuldigd!

De startlijsten worden rond de woensdag voor de wedstrijd op startlijsten.nl geplaatst. Op de zaterdag avond voor de wedstrijd om 19:00 uur wordt de definitieve startlijst op startlijsten.nl geplaatst.


 

Startgeld

Voor leden met paard: € 10,50 per proef

Voor leden met pony: € 6,= per proef

Voor NIET leden met paard: € 12,50 per proef

Voor NIET leden met pony € 8,= per proef 


Startgeld graag vooraf overmaken op rekeningnummer NL45RABO0149476051 t.n.v. RV Nieuw-Vennep, bij betaling graag naam, naam paard en rubriek vermelden. Bij contant betalen op wedstrijddag wordt 2,50 administratiekosten in rekening gebracht.